pátek 18. září 2015

CROSS STITCHED EYES (US/UK/DE), ALARIC (US), MACGYVER, ALIUSTERRA


CROSS STITCHED EYES (US/UK/DE), ALARIC (US), MACGYVER, ALIUSTERRA
neděle 4. 10. 2015, start 18:30, konec 23:00!!!
Vegalité (Slovákova 10, Brno)

CROSS STITCHED EYES (US/UK/DE) Shodneme se, že CROSS STITCHED EYES byl jeden z nejlepších koncertů, co jsme se Storm in the Temple dělali, a kdo tam byl, tak ví. Totální útok, energická jízda s atmosférou, která tě chytne a nepustí. Pokud sis to nechal/a před třemi lety ujít, teď máš jedinou a poslední možnost. Kapela ze dvou kontinentů a tří zemí (US, UK, DE) se vrátí do České republiky naposled na jediný koncert do brněnského Vegalité před plánovaným dlouhodobým hiátem, takže kdo zaváhá, lituje napořád! Temný punk od veteránů z UK SUBS, ZYGOTE, SMART PILLS ad. vycházející na Alternative Tentacles Records, který si bere vlivy od raných KILLING JOKE, AMEBIX, RUDIMENTARY PENI a dalších osmdesátkovejch UK punkovejch smeček a vše to nekompromisně servíruje s vlastní naléhavostí. 

ALARIC (US) Pokud se chcete podívat, kam se členové končících CROSS STITCHED EYES přesunuli, tak rozhodně zaostřete na ALARIC. Kapela, o které se hodně mluví a kde se sešli například členové NOOTHGRUSH a již dříve rozpadlých DEAD AND GONE. Ti se také dost viditelně a památně prohnali Brnem před deseti lety a letos to bude stejná událost. Neuvěřitelně fungující a chytlavej mix postpunku, deathrocku a sludge a la NEUROSIS, kdy se kapela vůbec nebojí přitlačit na pilu a melancholický kytary začnou krutě řezat, za to stojí! 


MACGYVER (CZ) Pohrobci brněnských PAZI SNAJPER, jejichž hlavní životní náplní je čeřit vody brněnského podzemí svým melodickým punkem z Rožnova.

ALIUSTERRA (CZ)
Brněnský punk/hardcore s  nádechem anarcho-punkových kapel z devadesátých let na Profane Existence jako byla třeba NAUSEA. Nyní v nové sestavě!


FB event koncertu: https://www.facebook.com/events/869751779760591/

Žádné komentáře:

Okomentovat